• Massage med vakkumkoppar
  • Hot Stone massage
  • Massage med fokus på huvudvärk / migrän / stress
  • Gravidmassage / Massage för gravida
  • Body Scrup behandling
  • Ansiktsbehandling
  • Cellulitbehandling
  • Gravidmassage / Massage när man är gravid
  • Massage med fokus på huvudvärk/ migrän

Massage Guldkant

coachning, livsstilsförändring, massagebehandlingar

klassisk/ djupgående massage, massage med vakuumkoppar, Hot Stone massage, gravid massage, body scrub, ansiktsbehandlingar mfl.

Lämna gärna ett omdöme

Lämnade omdömen

Snabb hjälp

5,0 rating
15 september, 2019

Trevligt bemötande, min huvudvärk gav med sig och helgen räddades efter ett besök på massage Guldkant.

Lisa Lilja

Bästa Massagen

5,0 rating
14 september, 2019

Bästa massagen jag har fått utan tvekan! Det känns verkligen att man har fått en ordentlig genomgång. Längtar redan till nästa gång!

Kenny

Mycket Proffsig

5,0 rating
11 september, 2019

Mycket proffsig och erfaren 👍

Stefan Jönsson

Riktigt bra massage

5,0 rating
11 september, 2019

Riktig bra massage, och flexibla tider, kommer helt säkert tillbaka. Kan varmt rekommendera Sara.

Carsten Madsen

Ytterst bra

5,0 rating
11 september, 2019

Ytterst bra, kan rekommendera för de som tränar då hon fick alla muskelknutor att lossna.

Linus Svensson

Proffsig

5,0 rating
11 september, 2019

Proffsig och effektiv massage. Fick tid samma dag! Rekommenderar absolut!

Daniella Ahlund

Du räddade min dag!

5,0 rating
11 september, 2019

Du räddade min dag! Stort tack!

Peter Tjörnhammar

Riktigt professionell

5,0 rating
11 september, 2019

Riktigt professionell och härlig människa! Rekommenderas stark, speciellt för personer som tränar väldigt mycket, då Sara har otroligt bra koll på alla muskler. Kommer definitivt att gå flera gånger.

Alex Jonsson

Rekommenderar starkt

5,0 rating
11 september, 2019

Rekommenderar starkt ett besök på Massage Guldkant. Jag valde att gå på djupmassage 60 min och det överträffade min förväntan. Allt från proffsigt mottagande till avslappnad/skön miljö. Jag kommer absolut att gå fler gånger.

Niklas Olovsson

Super

5,0 rating
11 september, 2019

Super trevlig och duktig tjej som kan ta i om det behövs.

Malin Sturk

Mycket Nöjd

5,0 rating
11 september, 2019

Mycket nöjd med behandlingen som verkligen hjälpte min stackars nacke och huvud.

Tina Bagge

Fantastiskt

5,0 rating
2 september, 2019

Bästa massagen jag har fått utan tvekan! Det känns verkligen att man har fått en ordentlig genomgång. Jag längtar redan till nästa gång!

Kenny

Superservice

5,0 rating
29 augusti, 2019

Super mysigt ställe och super service. Rekommenderas starkt! Kvinnan kan verkligen sitt yrke!

Klaudia, Omdöme från Facebook

Mycket nöjd

5,0 rating
29 augusti, 2019

Mycket nöjd med min massage hos Sara! Hon lyssnar verkligen på vad man vill ha och kan sin grej. Plus i kanten att hon får en att känna sig trygg och avslappnad.

Abby Johanna, omdöme från Facebooksida