• Massage med vakkumkoppar
  • Hot Stone massage
  • Massage med fokus på huvudvärk / migrän / stress
  • Gravidmassage / Massage för gravida
  • Body Scrup behandling
  • Ansiktsbehandling
  • Cellulitbehandling
  • Gravidmassage / Massage när man är gravid
  • Massage med fokus på huvudvärk/ migrän

Massage Guldkant

coachning, livsstilsförändring, massagebehandlingar

klassisk/ djupgående massage, massage med vakuumkoppar, Hot Stone massage, gravid massage, body scrub, ansiktsbehandlingar mfl.

Lämna gärna ett omdöme

Lämnade omdömen

Rekommenderar varmt!

5,0 rating
20 oktober, 2019

Jag valde en djupgående helkroppsmassage och det var den bästa jag någonsin fått. Sara gick igenom hela kroppen metodiskt och hittade varenda öm punkt och masserade ut dem (de var många). Kommer att återvända igen. Trevligt bemötande och flexibla öppettider. Stort tack!

Susanne

Fantastiskt resultat!

5,0 rating
1 oktober, 2019

Hittade denna salong helt random då jag hade panik en lördag morgon när jag vaknade upp med tvärlåst rygg och extrema smärtor. Den enda som hade tider en helg var just Sara på Salong Guldkant. Väldigt tveksam till att boka tid hos en nystartad salong hade jag ändå inget val.
Kommer dit och möts av en trevlig proffsig kvinna i superhärlig miljö. Jag har varit hos många massörer i mina dagar men aldrig har någon varit så aktsam och inlyssnande på min kropps reaktioner. Jag hade muskelsättningar som inte var av denna värld. Hon gjorde att 90% av smärtan försvann, att alla låsningar försvann, att jag kunde jobba dagen efter (hade jag aldrig trott timmen innan). Resterande sättningar jobbas bort om en vecka. Denna kvinna har i sanning magic hands! Jag är så lycklig och tacksam. Detta var en slump att jag hamnade här, men jag kommer bli en stammis. Så jävla bra!!!! Rekommenderas till tusen! Fantastiskt resultat!❤️

Linda Sköld

Superbra massage!

5,0 rating
25 september, 2019

Jag bokade varsin massage till mig och min sambo. Vi fick ett så härligt välkomnade och massagen var över all förväntan. Kommer definitivt boka igen!

Kajsa

Nöjda svärföräldrar

5,0 rating
23 september, 2019

Bjöd mina svärföräldrar på varsin massage hos Sara och när dom kom ut därifrån så var det med ett leende.
Så nöjda av att mötas av en kunnig och duktig massör som verkligen hittar rätt och hjälpte dom med deras muskelknutor och värk i kropp.
Rekommenderar varmt denna duktiga tjej!!!!

Jessica Bergström

Mycket nöjd!

5,0 rating
23 september, 2019

Generösa öppettider, trevligt bemötande & en riktigt bra massage!

Rikard

Kan rekommendera

5,0 rating
23 september, 2019

Mycket bra massage. Går ned på djupet. Blir garanterat fler gånger

Peter

Kunnig och bra !

5,0 rating
18 september, 2019

Riktigt bra massage mot rygg och nackproblem! Kommer garanterat fler gånger!

Johannes

Snabb hjälp

5,0 rating
15 september, 2019

Trevligt bemötande, min huvudvärk gav med sig och helgen räddades efter ett besök på massage Guldkant.

Lisa Lilja

Bästa Massagen

5,0 rating
14 september, 2019

Bästa massagen jag har fått utan tvekan! Det känns verkligen att man har fått en ordentlig genomgång. Längtar redan till nästa gång!

Kenny

Mycket Proffsig

5,0 rating
11 september, 2019

Mycket proffsig och erfaren 👍

Stefan Jönsson

Riktigt bra massage

5,0 rating
11 september, 2019

Riktig bra massage, och flexibla tider, kommer helt säkert tillbaka. Kan varmt rekommendera Sara.

Carsten Madsen

Ytterst bra

5,0 rating
11 september, 2019

Ytterst bra, kan rekommendera för de som tränar då hon fick alla muskelknutor att lossna.

Linus Svensson

Proffsig

5,0 rating
11 september, 2019

Proffsig och effektiv massage. Fick tid samma dag! Rekommenderar absolut!

Daniella Ahlund

Du räddade min dag!

5,0 rating
11 september, 2019

Du räddade min dag! Stort tack!

Peter Tjörnhammar

Riktigt professionell

5,0 rating
11 september, 2019

Riktigt professionell och härlig människa! Rekommenderas stark, speciellt för personer som tränar väldigt mycket, då Sara har otroligt bra koll på alla muskler. Kommer definitivt att gå flera gånger.

Alex Jonsson

Rekommenderar starkt

5,0 rating
11 september, 2019

Rekommenderar starkt ett besök på Massage Guldkant. Jag valde att gå på djupmassage 60 min och det överträffade min förväntan. Allt från proffsigt mottagande till avslappnad/skön miljö. Jag kommer absolut att gå fler gånger.

Niklas Olovsson

Super

5,0 rating
11 september, 2019

Super trevlig och duktig tjej som kan ta i om det behövs.

Malin Sturk

Mycket Nöjd

5,0 rating
11 september, 2019

Mycket nöjd med behandlingen som verkligen hjälpte min stackars nacke och huvud.

Tina Bagge

Fantastiskt

5,0 rating
2 september, 2019

Bästa massagen jag har fått utan tvekan! Det känns verkligen att man har fått en ordentlig genomgång. Jag längtar redan till nästa gång!

Kenny

Superservice

5,0 rating
29 augusti, 2019

Super mysigt ställe och super service. Rekommenderas starkt! Kvinnan kan verkligen sitt yrke!

Klaudia, Omdöme från Facebook